1000mm de Stikstofbescherming van Breedtemesh belt aluminium brazing furnace

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam sunhope
Min. bestelaantal 1
Prijs negotiable
Verpakking Details houten geval met safty verpakkingsmateriaal
Levertijd 60days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 10sets/month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
het werk postgrootte 1000mm×250mm Werkende de oppervlaktehoogte van de netwerkriem 900mm
Snelheid 150~600mm/min lengte van het solderen van oven 6000mm
breedte van het solderen van oven 1000mm hoogte van het solderen van oven 250mm
Hoog licht

W900mm Mesh Belt-aluminium solderende oven

,

het aluminium solderende oven van de itrogenbescherming

,

het aluminium vacuüm solderende oven van de itrogenbescherming

Laat een bericht achter
Productomschrijving

1000mm de Stikstofbescherming van Breedtemesh belt aluminium brazing furnace

Productinleidingen:

De het aluminium Solderende oven van de Stikstofbescherming werkt onder de stikstof beschermende atmosfeer en wendt niet eroderend solderend materiaal aan.

De ononderbroken solderende oven van de aluminiumradiator wordt toegepast op het solderen van aluminiumintercooler, radiator, automobiele airconditioningscondensator,

evaporator, de koeler van de aluminiumolie, enz.

 

Ons bedrijf levert hoofdzakelijk de radiator makend machines zoals de vinmachine van de aluminiumradiator, kernbouwer, plastic de tankcrimpingmachine van de aluminiumradiator, het meetapparaat van het luchtlek, kopbalvorm, plastic tankvorm, de solderende oven van de aluminiumradiator, enz.

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het solderen van aluminiumdelen in beschermende atmosfeer. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit stroom bespuitende machine, elektrische drogende oven, solderende het verwarmen oven, waterkoeling en luchtkoelingsapparaat, het systeem van de atmosfeercontrole en automatische controlesysteem. Het is geschikt voor massaproduktie van aluminiumradiators zoals parallelle stroomcondensator, gelamineerde evaporator en automobiele watertank.

 

Productcharcateristics:

A. Shell is samengesteld uit dikke het staalplaat van Q235-6mm en structureel staal. De bovenkant wordt bevestigd en door bouten en de partij voor gemakkelijk onderhoud verzegeld;

B. De bovenkant, de muur en de bodem van de oven zijn uitgerust met needled algemene vezel katoenen isolatiematerialen. Het materiaal van de dakisolatie zal aan het verwijderbare dak op de dekking worden vastgemaakt. Het gebruik van needled algemene vezel katoenen isolatie kan lage hitteopslag verzekeren en gemakkelijk om de temperatuur te controleren; De isolatielaag wordt van ceramische die vezel needled deken gemaakt door Shandong Luyang Voorraadco. wordt gemaakt, Ltd, dat uitstekende thermische isolatieprestaties heeft en kan sparen meer dan 30%-stroom wanneer omhoog het verwarmen.

C. De spiraalvormige elektrische het verwarmen draad wordt opgenomen in het ovenlichaam van de kant door de isolerende porseleinbuis, en het openen wordt geblokkeerd met het ceramische stophoofd om hitteverlies te verhinderen en de vervanging te vergemakkelijken;

D. DEMP goedkeurt SUS304-6mm, SUS316L-6mm-plaat van TISteel. Na een grote vouwende machine, DEMPT de oven heeft een het vouwen lengte van 6 meters, en een V-vormige groef wordt gedrukt bij de bodem.

E. wordt het roestvrij staal slepende spoor bij de bodem van dempt gebruikt om te vergemakkelijken dempt het glijden door thermische uitbreiding en koude samentrekking;

F. Twee stikstofpijpleidingen en één thermokoppel voor temperatuurmeting zijn geïnstalleerde binnenkant dempen;

G. de debietmeter van de stikstofpijpleiding is geïnstalleerd onder de statische koelkamer, die de stroom met drie richtingen van de inham van de voorgordijnkamer, de solderende oven en de achterkamer kan aanpassen;

H. De solderende oven zal in 3 onafhankelijke gebieden worden verdeeld. De solderende kamer gebruikt een insteekdie het verwarmen element van 0Cr25Al5-legering wordt gemaakt, afzonderlijk opgezet op de bovenkant en de bodem van demp van elke solderende kamer. Het het verwarmen ontwerp houdt rekening met de thermische uitbreiding en met de uitbreidingstarieven verschillende componenten. Al getoonde informatie toont de maximumcapaciteit van elke streek eerder dan de algemene productiecapaciteit. Het werkelijke bedrag van input zal afhangen van de component. Om door bijzondere en inherente verschillen zijn veranderd;

 

Producttechnologie:

  • Ontvettende oven

  • nevelruimte,

  • drogende oven

  • solderende oven

  • koelsysteem

Product snelle details:

Werkende de oppervlaktehoogte van de netwerkriem 900mm
Normale werkende temperatuur 600~650℃
De uniformiteit van de oventemperatuur ±3℃
maximum de diensttemperatuur 700℃
efficiënte het werk grootte 1000mm (de breedte van de Netwerkriem) ×250mm (Hoogte van netwerkriem)
De kanaalgrootte 1050mm×300mm (Rechte randhoogte)
De streek van de temperatuurcontrole 6 punten in Sectie 6 van Sectie 3 (temperatuurmeting)
Temperatuur het meten puntlay-out Hoger en vermindert van elke sectie + meting van de oventemperatuur
ontwerpmacht 240KW±10%
De wijze van de temperatuurcontrole PID, het werkdruk het regelen
het verwarmen wijze weerstandsdraad
lengte van het verwarmen van streek 6M
het vervoeren van ketting SUS316L, Draad Φ 3 mm, slijtagezijde Φ 3,5 mm

 

1000mm de Stikstofbescherming van Breedtemesh belt aluminium brazing furnace 01000mm de Stikstofbescherming van Breedtemesh belt aluminium brazing furnace 1

 

Ongeveer ons:

Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de automobiele producten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan alle landen en gebieden in de wereld, en rijke productieervaring geaccumuleerd. Ons bedrijf is goed bij de productie van al proces van de productielijn van de radiatortank. De laatste jaren, kochten vele bedrijven van andere landen in dezelfde industrie ook CKD van ons en kochten het machinemateriaal ook van ons.

1: Ons bedrijf in van bedrijfs radiatortanks lijn rond 10 jaar
2: Momenteel meer dan 2.000 modellen van plastic tank en 1.500 punten die van radiator voor kleine auto en vrachtwagen, beroemdste auto zoals BMW, CHRYSLER, DAEWOO, FORD, GM, HONDA, HYUNDAI, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA behandelen, ect.
3: Verkrijgend hi-tech materiaal en technieken, met inbegrip van geavanceerde CNC, ontwikkelde de elektrische impuls, rond de nieuwe vormen van 100sets elk jaar

Als u in vestiging een radiatorfabriek in uw plaats of het kopen van om het even welke producten geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren en wij zullen u van de beste dienst en de beste prijs voorzien.

 

 

FAQ:

1.Does het gas van het de machinegebruik van de aluminium Solderende oven?

De machine van de aluminium Solderende oven kan aardgas als productieve energiebron gebruiken.

 

2. hoe te om welke soorten specificaties van de machine van de aluminium solderende oven zouden moeten worden aangepast te weten?

De klanten verstrekken het productieplan, de grootste grootte van de kern en de afmetingen van de productieworkshop. De ingenieur zal de beste rendabele oplossing volgens de verstrekte informatie geven.

 

 

3.What soldeert de stijl van nevel van het aluminium ovenmachine?

De nevel van de machine van de aluminium Solderende oven kan in de droge elektrostatische stijl van de poedernevel en de stijl van de waterige oplossingnevel worden verdeeld.

 

4.Does de machine van de aluminium Solderende oven is aangepaste of standaardgrootte?

De machine van de aluminium Solderende oven wordt aangepast door klanten volgens hun respectieve capaciteitsvereisten en van productreeksen specificaties.