FOSHAN SUNHOPE CO.,LTD.

  • CHINA FOSHAN SUNHOPE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA FOSHAN SUNHOPE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA FOSHAN SUNHOPE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA FOSHAN SUNHOPE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA FOSHAN SUNHOPE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Verkoper
Merken SUNHOPE
Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 5000000-6000000
Opgericht Jaar 2004
Export pct 90% - 100%

Inleiding

Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de autoproducten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan diverse landen en gebieden in de wereld, en wij hebben rijke productieervaring geaccumuleerd.

Met de ontwikkeling van de warmtewisselaarindustrie, zijn more and more landen en gebieden geëngageerd aan de bouw van de lokale fabrieken van de radiatorcondensator. Met onze kennis van de industrie, hebben wij buitenlandse de radiatorfabrieken van de cliëntenopstelling in dit gebied in de afgelopen vijf jaar geholpen. Wij voorzien klanten van pre-sales en naverkoopmateriaalontwerp en de dienst volgens productgrootte. Wij zullen technici sturen om de installatie op plaats te leiden, de vlotte productie van de fabriek van de klant te verzekeren, en de vrije raadplegende diensten te verlenen wanneer er om het even welke vragen tijdens het productieproces zijn. Tegelijkertijd, voorziet ons bedrijf klanten van diverse hardware en plastic die delen voor radiators en condensatoren wordt vereist. Verzeker de levering en de kwaliteit van geëindigd - producten.

Als u in vestiging een radiatorfabriek in uw plaats geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, zullen wij u de beste dienst aanbieden.

Geschiedenis

Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de automobiele producten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan alle landen en gebieden in de wereld, en rijke productieervaring geaccumuleerd. Ons bedrijf is goed bij de productie van al proces van de productielijn van de radiatortank. De laatste jaren, kochten vele bedrijven van andere landen in dezelfde industrie ook CKD van ons en kochten het machinemateriaal ook van ons.

Dienst

Met ons begrip van de industrie, hebben wij buitenlandse klanten aan de fabrieken van de opstellingsradiator geholpen en de productiemachine in het gebied in het verleden de vijf jaar verstrekt. Wij voorzien klanten van pre-sale en naverkoopmateriaalontwerp en de dienst volgens de grootte van onze producten. Ondertussen zullen wij ook het materiaal aan onze klanten ook verstrekken. Wij zullen technici sturen om de installatie op plaats te leiden om de vlotte productie van de fabriek van de klant te verzekeren, en de vrije overlegdienst in het geval van om het even welke twijfel in het productieproces te verlenen.

Tegelijkertijd, voorziet ons bedrijf klanten van allerlei radiator, condensator vereiste hardware en plastic componenten. Verzeker de levering en de kwaliteit van geëindigd - producten.

Ons Team

Verkoopteam:

Ons bedrijf levert radiator, a/c-condensator, radiatordelen en radiatormachine voor over 10years. om alle verkoop te houden om de goede diensten voor al klant aan te bieden, wijden wij een partij in de opleiding zowel bij technologie als de projectleiding. Alle verkoop niet alleen kan zich met klant regelmatig per post, skyep, wechat en telefoon communiceren, maar ook op de verkoopdiensten ook concentreren. En wij voorzien klanten van pre-sale en naverkoopmateriaalontwerp en de dienst volgens de producten.

 

Ingenieur en technisch team:

Ons technisch team kan de radiator en a/c-condensator aanpassen. En wij kunnen buitenlandse klanten helpen aan de fabrieken van de opstellingsradiator en de productiemachine verstrekken, het materiaal aan onze klanten ook verstrekken. Wij zullen technici sturen om de installatie op plaats te leiden om de vlotte productie van de fabriek van de klant te verzekeren, en de vrije overlegdienst in het geval van om het even welke twijfel in het productieproces aan te bieden.

 

 

Kwaliteitsteam:

Wij hebben de hulpmiddelen van de hoge precisiemeting en geavanceerde videoapparaten om alle delen te controleren en de processen van inkomend materiaal tot uitgaande definitieve inspectie, om slechts gekwalificeerde producten te verzekeren zullen aan onze klanten worden gestuurd.

Laat een bericht achter