650degree aluminium Solderende Oven

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Sunhope
Min. bestelaantal 1set
Prijs negotiable
Verpakking Details houten geval met safty verpakkingsmateriaal
Levertijd 60days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 10sets/month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Toepasselijke Industrie thermische behandeling Verwarmingsmethode Weerstand het Verwarmen
Het verwarmen Element Weerstandsdraad Afmeting (L*W*H) naar maat gemaakt
Het koelen Methode Waterkoeling of Luchtkoeling de snelheid van de netwerkriem 2001000mm afhankelijk van ovengrootte
Hoog licht

650degree aluminium Solderende Oven

,

Ce-Aluminium Solderende Oven

,

650degree oven solderend materiaal

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Mesh Belt Conveyor Aluminum en Solderende Oven voor Radiatorkern
Productinleidingen:
Dit Mesh Belt Conveyor Aluminum en Solderende Oven voor Radiatorkern kunnen gebruikt voor koper evenals aluminiumradiator productie uitboren. De krachtbron kan elektriciteit en aardgas zijn alstublieft om ons te laten uw vereiste kennen. door temperatuur aan te passen, kan het staal, ceramisch ijzer etc. ook solderen.
Bestaat uit systemen van de transportband van de netwerkriem, het verwarmen, het koelen, en de elektrische controle, onze solderende oven voor radiatorkern kan wijd voor etc. het solderen van metaaldelen en pijpen van auto's, elektrische het verwarmen elementen, machinecomponenten, airconditioning en koelingsdelen, fosforstaal, koper worden toegepast - gebaseerde zilveren zachte verbinding.
 
Productvoordelen:
1). Drijfsysteem van netwerkriem: Drijvend de stailess staalrol met bestand op hoge temperatuur door het kettingswiel tegen de de riembeweging van de bloedsomloop van het belemmeringsnetwerk in de kamer, die uitbreidt de levensduur van netwerkriem en Verminderend het verlies van de ovenhitte kan, ondertussen verbeterend meer hoge thermische efficiency.
2). Rustte de ventilator binnen van oven uit om eenvormige temperatuur te verzekeren en (carburerend) gelijk verspreide atmosfeer te beschermen, die de het carbureren snelheid en de werkstukkwaliteit kan verbeteren.
3). Op het achtergedeelte van oven met een uitlaatventilator wordt uitgerust voor het geschikte gas van het lossingsafval en verbeter glans van werkstukoppervlakte die.
4). Op de bodem van de oven is het lichaam uitgerust met de mond van de slakkenverwijdering, die geschikt en de slakken schoonmaken kan.
5). Het nieuwe het verzegelen ontwerp van ovendeur kan 55-65% atmosfeerconsumptie bewaren, en ook diepe permeatie, hogere efficiency 30-40% dan voordien onder de druk bij ≥10-100Pa.
 
Productspecificaties:

Plaats van Oorsprong:Guangdong, ChinaGarantie:1 jaar
Voorwaarde:NieuwVerleende naverkoop de Dienst:Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Type:WeerstandsovenToepasselijke Industrie:Productieinstallatie
Gebruik:Thermische behandelingsovendemp lengte:10m
Merknaam:Sunhopede snelheid van de netwerkriem:2001000mm afhankelijk van ovengrootte
Voltage:Vereistegeschatte het werk temperatuur:650 graadcelcius
Afmeting (L*W*H):Naar maat gemaakthet koelen methode:waterkoeling of luchtkoeling
Certificatie:Cebeschermende atmosfeer:stikstof
Macht (kW):700energiemiddel:elektriciteit
Merk:SunhopeMacht (W):Regelbaar
Gewicht:2T-35T  

 
650degree aluminium Solderende Oven 0650degree aluminium Solderende Oven 1
 
Ongeveer ons:
Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de automobiele producten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan alle landen en gebieden in de wereld, en rijke productieervaring geaccumuleerd. Ons bedrijf is goed bij de productie van al proces van de productielijn van de radiatortank. De laatste jaren, kochten vele bedrijven van andere landen in dezelfde industrie ook CKD van ons en kochten het machinemateriaal ook van ons.
1: Ons bedrijf in van bedrijfs radiatortanks lijn rond 10 jaar
2: Momenteel meer dan 2.000 modellen van plastic tank en 1.500 punten die van radiator voor kleine auto en vrachtwagen, beroemdste auto zoals BMW, CHRYSLER, DAEWOO, FORD, GM, HONDA, HYUNDAI, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA behandelen, ect.
3: Verkrijgend hi-tech materiaal en technieken, met inbegrip van geavanceerde CNC, ontwikkelde de elektrische impuls, rond de nieuwe vormen van 100sets elk jaar
Als u in vestiging een radiatorfabriek in uw plaats of het kopen van om het even welke producten geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren en wij zullen u van de beste dienst en de beste prijs voorzien.
 
 
FAQ:
1.Does het gas van het de machinegebruik van de aluminium Solderende oven?
De machine van de aluminium Solderende oven kan aardgas als productieve energiebron gebruiken.
 
2. hoe te om welke soorten specificaties van de machine van de aluminium solderende oven zouden moeten worden aangepast te weten?
De klanten verstrekken het productieplan, de grootste grootte van de kern en de afmetingen van de productieworkshop. De ingenieur zal de beste rendabele oplossing volgens de verstrekte informatie geven.
 
 
3.What soldeert de stijl van nevel van het aluminium ovenmachine?
De nevel van de machine van de aluminium Solderende oven kan in de droge elektrostatische stijl van de poedernevel en de stijl van de waterige oplossingnevel worden verdeeld.
 
4.Does de machine van de aluminium Solderende oven is aangepaste of standaardgrootte?
De machine van de aluminium Solderende oven wordt aangepast door klanten volgens hun respectieve capaciteitsvereisten en van productreeksen specificaties.