Servo Pneumatische Machtsradiator het Vastklinken de Radiator van de het Watertank C van de Hulpmiddelauto Plastic het Vastklinken Machine

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Sunhope
Min. bestelaantal 1
Prijs negotiable
Verpakking Details triplexgeval geschikt voor overzees vervoer
Levertijd 60days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 10sets/month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
de hoogte van de radiatorkern 100800mm de breedte van de radiatorkern 350950mm
De breedte van de kopbalplaat 30120mm (aangepast) Geschikte max. tandenaantallen 100 (aangepast)
Luchtbron 0.8Mpa
Hoog licht

Pneumatisch Machtsradiator het Vastklinken Hulpmiddel

,

Plastic Tankradiator het Vastklinken Hulpmiddel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Servo en Pneumatische Machtsradiator het Vastklinken van de het Watertank C van de Hulpmiddelauto de Tankradiator Plastic het Vastklinken Machine

 

Producteigenschappen:

1) De radiator het vastklinken machine is gecontroleerd PLC, en het het plooien programma is opstelling door het touche screen.

2) Het touche screen van de het vastklinken machine kan op de het werk status wijzen, en het controlesysteem slaat radiator het plooien parameters op.

3) Het lange zijkopbal het vastklinken mechanisme wordt bewogen door de hydraulische macht.

3) De machine kan de kopbal aan 4 kanten door één cyclus plooien. De hydraulische macht is stabieler.

4) Het materiaal kan zijsprongbewegingen en stap voorwaartsbewegingen hebben.

5) Het bedrijf levert halfautomatische afzonderlijke zijradiator het vastklinken machine, hand het vastklinken machine, ook snelle typeradiator het vastklinken machine, hydraulische radiator het vastklinken machine, enz.

 

Technische Parameters van Radiatortank het Vastklinken Machine
Radiatorhoogte
350950mm
Radiator maximum breedte
100800mm
Plooiende manier
stappende manier
Productiecapaciteit
ongeveer 24 kernen per uur
Stuwende kracht
servo + pneumatisch
Geplooide tandenhoeveelheid
maximum 100 stukken
Totale macht
1.5kw
Voltagerang
Ac-220V; 50Hz
Algemene afmeting
2200×2000×1900mm (L*W*H)
Gewicht
3,2 Ton

 

 

Producttoepassing

De hoogte - kwaliteits wordt de plastic tank het vastklinken machine voor 4 Kanten gebruikt voor het plooien van de tanden van de kopbalplaten en vast het sluiten van de plastic tank aan het kernlichaam. Er is een verzegelde ruimte tussen de geplooide plastic tank, de verzegelende pakking en de kopbalplaat. Deze servotype plastic tank het vastklinken machine wordt gebruikt om producten van diverse specificaties te behandelen. De plooiende machine is verdeeld in het lang-zijkopbal plooiende mechanisme en eind plooiend mechanisme. De radiator het vastklinken machine wordt ook geroepen als plooiende machine van de aluminiumradiator.

 

Servo Pneumatische Machtsradiator het Vastklinken de Radiator van de het Watertank C van de Hulpmiddelauto Plastic het Vastklinken Machine 0

 

 

Ongeveer ons:

Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de automobiele producten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan alle landen en gebieden in de wereld, en rijke productieervaring geaccumuleerd. Ons bedrijf is goed bij de productie van al proces van de productielijn van de radiatortank. De laatste jaren, kochten vele bedrijven van andere landen in dezelfde industrie ook CKD van ons en kochten het machinemateriaal ook van ons.

Als u in vestiging een radiatorfabriek in uw plaats geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren en wij zullen u van de beste dienst en de beste prijs voorzien.

 

 

 

FAQ:
1. hoeveel modellen typt kan het automatische plooiende machinesysteem opslaan?
Omdat PLC interface het plaatsen is, is kan meeste 200 verschillende modellen en de posities van tanks opslaan en het behandelt fundamenteel het grootste deel van het model van auto's.

2.Is het geschikt voor arbeiders om de semi automatische plooiende machine in werking te stellen?
De semi automatische plooiende machine, de arbeiders moet slechts eenvoudig opleiden om de machine in werking te stellen en de verrichting is geschikt en eenvoudig.

3. Hoeveel types van automatische plooiende machine? wat is de eigenschappen van het?
Wij kunnen hen in drie types verdelen.
A.The eerst is één enige zij enige plooiende hoofd automatische plooiende machine. De eigenschappen gebruiken eenvoudig, goedkope prijs. Maar omdat de enige plooiende hoofdhulpmiddelen de lange werkende cyclus hebben, is de het werk efficiency laag. Het smalle zijlusje moet met handen samenpersen.
B.The is tweede één enige zij twee plooiende hoofden automatische plooiende machine. De eigenschappen zijn twee plooiende hoofden kunnen tegelijkertijd werken. De snelheid en de efficiency zijn hoog. Het smalle zijlusje moet met een andere hulpmiddelen samenpersen.
C.The is derde één enige zij twee plooiende hoofden en de overkant ook twee plooiende hoofden automatische plooiende machine. De eigenschappen zijn het kunnen het plooien van alle gehele tanks in dezelfde werkende posten beëindigen. De het werk efficiency is zeer hoog. _enig kant twee plooien hoofd en zijn engte kant ver*eisen te plooien met een ander vast:klemmen hulpmiddel. De eigenschappen zijn wanneer het klaar is met het plooien van de lange kant en de smalle zijtabel moet plooien.

 

4. Automatische plooiende machine en semi automatische plooiende machine, die men beter is?

De automatische plooiende machine is geschikt voor één enkele modelorde van 300 reeksen of meer tegelijkertijd, semi automatische plooiende machine is geschikt voor deze soorten productieplan dat meer modellen maar minder hoeveelheid is.