380V het Meetapparaat van het radiatorlek

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Sunhope
Min. bestelaantal 1set
Prijs negotiable
Verpakking Details triplexgeval geschikt voor overzees vervoer
Levertijd 50days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100SETS / maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
voeding 0~380V Macht Elektronisch
Druk maximum10mpa Testmiddel gas (water)
Werkende Post 1 Controlewijze automatisch/Handboek
Hoog licht

PLC het Meetapparaat van het Radiatorlek

,

380V het Meetapparaat van het radiatorlek

,

380V luchtlekkage het testen machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het lek van de droog-typeradiator het testen machine voor automobiele radiatortanks

Productvoordelen:

1) De hoge nauwkeurigheid van de lekopsporing: Speciale het niveauspoor van TR3.0 moleculaire het ontdekken technologie, nauwkeurige analyse van lucht achtergrondwaarde,

 

Gemakkelijke en betrouwbare opsporing van micro- lekkage, om hoge productnormen te verzekeren;

 

2) De snelle snelheid van de lekopsporing: de reactietijd is slechts 1S, die heel wat tijd gekost bespaart en opsporingsefficiency verbetert;

 

3) Het traceursgas is goedkoop en gemakkelijk te kopen, wat slechts 1/20 van de prijs van heliumgas is en zeer de gebruikskosten bespaart;

 

4) Eenvoudige en vriendschappelijke human-computer interactieinterface, geen behoefte aan complexe en lange opleiding, gemakkelijk te werken;

 

5) Droge niet destructieve lekopsporing, zonder enige olieverontreiniging, geschikt voor ultra-schoon en ander olievrij vacuüm;

 

 

Product snelle details:

gewicht 500KG Voltage, macht 220V/50Hz, 2.5kw
de naverkoopdienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee lopende snelheid regelbaar
Werkstation 1 Programmeerbaar Niet.
garantie 12 maanden merknaam SUNHOPE
controlewijze PLC macht Elektronisch
testmiddel gas (water) werkende post 1
Controlewijze automatisch/handboek vorm unregular
ontwerpstijl kan aanpassen druk maximum10mpa
Drijfwijze servopneumatiek    

 

 

Producteigenschappen:

1.Fully geautomatiseerd intelligent besturingssysteem

2. high-definition interface, eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen

3.Using high-precision differentiële druksensor, hoge metingsnauwkeurigheid

 

 

380V het Meetapparaat van het radiatorlek 0

 

 

Ongeveer ons:

Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de automobiele producten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan alle landen en gebieden in de wereld, en rijke productieervaring geaccumuleerd. Ons bedrijf is goed bij de productie van al proces van de productielijn van de radiatortank. De laatste jaren, kochten vele bedrijven van andere landen in dezelfde industrie ook CKD van ons en kochten het machinemateriaal ook van ons.

Met de ontwikkeling van de industrie van de hitteuitwisseling, zijn more and more landen en gebieden geëngageerd aan de bouw van de lokale installaties van de radiatorcondensator. Met ons begrip van de industrie, hebben wij buitenlandse klanten aan de fabrieken van de opstellingsradiator geholpen en de productiemachine in het gebied in het verleden de vijf jaar verstrekt. Wij voorzien klanten van pre-sale en naverkoopmateriaalontwerp en de dienst volgens de grootte van onze producten. Ondertussen zullen wij ook het materiaal aan onze klanten ook verstrekken. Wij zullen technici sturen om de installatie op plaats te leiden om de vlotte productie van de fabriek van de klant te verzekeren, en de vrije overlegdienst in het geval van om het even welke twijfel in het productieproces te verlenen.

Tegelijkertijd, voorziet ons bedrijf klanten van allerlei radiator, condensator vereiste hardware en plastic componenten. Verzeker de levering en de kwaliteit van geëindigd - producten.

Als u in vestiging een radiatorfabriek in uw plaats of het kopen van om het even welke producten geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren en wij zullen u van de beste dienst en de beste prijs voorzien.

 

 

FAQ:

1.Why verkiest u ons bedrijf om de radiatordelen te kopen?

Ons bedrijf vervaardigt en ontwikkelt hardwarevormen door ons, zijn wij meer dan 200 verschillende specificatiesvormen van hoofdplaten verschuldigd, wat het grootste deel van het hete model van verkoopauto's in de markt behandelt.

 

2.Why tegelijkertijd verstrekt u het producerende materiaal van radiator?

Ons bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervarings in de productie van de radiator, zijn wij zeer vertrouwd met allerlei prestaties van materiaal tijdens de productie van de radiator. Wij kunnen de klanten introduceren wat het beste materiaal voor hen volgens onze ervaring is.

 

3.Does uw bedrijf verleent de naverkoopdienst aan het materiaal?

Ons bedrijf heeft een samenwerkingsrelatie op lange termijn met de materiaalleverancier, zijn wij zeer gelukkig om de beste na-dienst aan onze klanten aan te bieden.

 

4.Does de naverkoopdienst door uw bedrijf wordt verleend heeft om het even welke voordelen dat?

Omdat wij ook de gebruikers van materiaal zijn, hebben wij een beter begrip in het potentiële probleem dat misschien tijdens productie van materiaal verschijnt. Wij kunnen de snelste en juiste oplossing voor onze klanten verstrekken.