Het Lek van de Sunhoperadiator onderaan Meetapparaat

Plaats van herkomst Guangzhou.China
Merknaam Sunhope
Min. bestelaantal 1set
Prijs negotiable
Verpakking Details triplexgeval geschikt voor overzees vervoer
Levertijd 50days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 100Set/Month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Controlewijze automatisch/Handboek Macht Elektronisch
Druk maximum10mpa Werkende Post 1
Testmiddel gas (water) automatisch/Handboek automatisch/Handboek
Hoog licht

Het lek van de Sunhoperadiator onderaan meetapparaat

,

AC220V radiatorlek onderaan meetapparaat

,

AC220V luchtlekkage het testen machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Meetapparaat van het radiatorlek Auto het Testen Elektronische Machine

Productomschrijvingen:

Het lek van de aluminiumradiator het testen machinelek het testen het materiaal wordt ontwikkeld door ons bedrijf op basis van direct druklek een detector-lekdetector die online opsporing kan realiseren. Zijn het werk principe is: Lek van het de technologiekoord van de detectortoepassing de drukprecisie lj de samengeperste lucht opblaast en het testproduct en het standaardproduct tegelijkertijd, onder druk zet en dan de inflatiekring afsnijdt. Als het testproduct lekt, zal een drukverschil tussen het testproduct en het standaardproduct voorkomen. De waarde van het drukverschil van het testproduct kan door berekening en analyse worden bepaald om te controleren of de luchtstrakheid gekwalificeerd is.

 

Technische Parameters:

u Testwaaier: ±0.5Kpa, ±1Kpa, ±2Kpa

u Drukeenheid: Kpa, Mpa, psi, bar

u lekt waardeeenheid: Pa, Pa/s, mL/min

u Differentiële drukresolutie: 1Pa

u voeding: AC220V

u Luchtbronbehoeften: Schone, droge, samengeperste lucht met stabiele druk

 

Productvoordelen:

1) De hoge nauwkeurigheid van de lekopsporing: Speciale het niveauspoor van TR3.0 moleculaire het ontdekken technologie, nauwkeurige analyse van lucht achtergrondwaarde,

 

Gemakkelijke en betrouwbare opsporing van micro- lekkage, om hoge productnormen te verzekeren;

 

2) De snelle snelheid van de lekopsporing: de reactietijd is slechts 1S, die heel wat tijd gekost bespaart en opsporingsefficiency verbetert;

 

3) Het traceursgas is goedkoop en gemakkelijk te kopen, wat slechts 1/20 van de prijs van heliumgas is en zeer de gebruikskosten bespaart;

 

4) Eenvoudige en vriendschappelijke human-computer interactieinterface, geen behoefte aan complexe en lange opleiding, gemakkelijk te werken;

 

5) Droge niet destructieve lekopsporing, zonder enige olieverontreiniging, geschikt voor ultra-schoon en ander olievrij vacuüm;

 

Het Lek van de Sunhoperadiator onderaan Meetapparaat 0Het Lek van de Sunhoperadiator onderaan Meetapparaat 1

 

 

Ongeveer ons:

1: Ons bedrijf in van bedrijfs radiatortanks lijn rond 10 jaar
2: Momenteel meer dan 2.000 modellen van plastic tank en 1.500 punten die van radiator voor kleine auto en vrachtwagen, beroemdste auto zoals BMW, CHRYSLER, DAEWOO, FORD, GM, HONDA, HYUNDAI, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA behandelen, ect.
3: Verkrijgend hi-tech materiaal en technieken, met inbegrip van geavanceerde CNC, ontwikkelde de elektrische impuls, rond de nieuwe vormen van 100sets elk jaar

Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de automobiele producten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan alle landen en gebieden in de wereld, en rijke productieervaring geaccumuleerd. Ons bedrijf is goed bij de productie van al proces van de productielijn van de radiatortank. De laatste jaren, kochten vele bedrijven van andere landen in dezelfde industrie ook CKD van ons en kochten het machinemateriaal ook van ons.

Tegelijkertijd, voorziet ons bedrijf klanten van allerlei radiator, condensator vereiste hardware en plastic componenten. Verzeker de levering en de kwaliteit van geëindigd - producten.

Als u in vestiging een radiatorfabriek in uw plaats of het kopen van om het even welke producten geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren en wij zullen u van de beste dienst en de beste prijs voorzien.

 

 

FAQ:

1.Why verkiest u ons bedrijf om de radiatordelen te kopen?

Ons bedrijf vervaardigt en ontwikkelt hardwarevormen door ons, zijn wij meer dan 200 verschillende specificatiesvormen van hoofdplaten verschuldigd, wat het grootste deel van het hete model van verkoopauto's in de markt behandelt.

 

2.Why tegelijkertijd verstrekt u het producerende materiaal van radiator?

Ons bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervarings in de productie van de radiator, zijn wij zeer vertrouwd met allerlei prestaties van materiaal tijdens de productie van de radiator. Wij kunnen de klanten introduceren wat het beste materiaal voor hen volgens onze ervaring is.

 

3.Does uw bedrijf verleent de naverkoopdienst aan het materiaal?

Ons bedrijf heeft een samenwerkingsrelatie op lange termijn met de materiaalleverancier, zijn wij zeer gelukkig om de beste na-dienst aan onze klanten aan te bieden.

 

4.Does de naverkoopdienst door uw bedrijf wordt verleend heeft om het even welke voordelen dat?

Omdat wij ook de gebruikers van materiaal zijn, hebben wij een beter begrip in het potentiële probleem dat misschien tijdens productie van materiaal verschijnt. Wij kunnen de snelste en juiste oplossing voor onze klanten verstrekken.