1.5mm Diameter 3003 Aluminium plat buis voor condensator met -20°C- 120°C temperatuurbereik en materiaal

Place of Origin Guangdong,China
Merknaam Sunhope
Min. bestelaantal 10 kg
Prijs negotiable
Verpakking Details houten kast
Levertijd 20 dagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 10000/kg

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Toepassing Radiator Diameter 1.5 mm of 2 mm Dikte
Wanddikte Meestal 0,3 mm Type verbinding monteren
Pakket kartonnen doos Lange Op maat
Temperatuurbereik -20℃~+120℃ Materiaalkwaliteit 3003
Hoog licht

3003 Aluminium platte buis

,

1.5 mm Aluminium platte buis

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Aluminium platte buis voor condensatoren met een temperatuurbereik van -20 °C tot 120 °C en materiaal

Productbeschrijving:

Productoverzicht van de radiatorbuis

De radiatorbuis is een kwalitatief hoogwaardig industrieel product dat is ontworpen voor gebruik in condensatoren en radiatoren.een superieure sterkte en duurzaamheid biedenDit product is een essentieel onderdeel voor elk industrieel radiatorsysteem.

Met een diameter van 1,5 mm of 2 mm is deze Radiator Tube verkrijgbaar in twee maten om in verschillende condensator- en radiatorsystemen te passen.5 mm of 2 mm, waardoor een perfecte pasvorm en maximale efficiëntie mogelijk zijn.

Het gebruikte materiaal voor dit product is aluminium van de kwaliteit 3003, bekend om zijn hoge sterkte en corrosiebestendigheid.

De wanddikte van de radiatorbuis bedraagt gewoonlijk 0,3 mm, wat optimale prestaties en warmteoverdracht biedt.waar een efficiënte warmteoverdracht essentieel is.

Voor een veilig en gemakkelijk vervoer wordt de radiatorbuis verpakt in een stevige kartonnen doos.Zorg ervoor dat het in perfecte staat aankomt..

Over het algemeen is de radiatorbuis een product van topkwaliteit dat uitstekende prestaties, duurzaamheid en gemak biedt.Het is de perfecte keuze voor industriële radiator systemen en een must-have voor elke condensator of radiator reserveonderdelen inventaris.

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Radiatorbuis
 • Toepassing: Radiator
 • Wanddikte: meestal 0,3 mm
 • Kleur: zilver
 • Lengte: aangepast
 • Materiaal: aluminium
 • Belangrijkste kenmerken:
  • Onderdelen voor radiatoren, industriële radiatorbuizen
  • Hoogfrequente gelaste aluminiumlegeringsbuizen voor condensatoren
  • van aluminium, met een breedte van niet meer dan 50 mm
  • Aluminium radiatorbuis
 

Technische parameters:

Aantekening Waarde
Toepassing met een diameter van niet meer dan 50 mm
Wanddikte Meestal 0,3 mm
Materiaal Aluminium
Materiaalkwaliteit 3003
Temperatuurbereik -20°C~+120°C
Pakket Doos
Lange Op maat
Diameter 1.5 mm of 2 mm Dikte
Type verbinding Verzamelen
Kleur Zilver
Productnaam Radiatorbuis
Productsoort Onderdelen voor radiatoren, industriële radiatorbuizen
Productiemethode Hoogfrequente gelaste aluminiumlegeringsbuizen voor condensatoren
 

Toepassingen:

Toepassing en scène van radiatorbuis

De radiatorbuis die door Sunhope wordt geproduceerd, is een hoogwaardig product dat in Guangdong, China, wordt gemaakt.industriëleMet een diameter van 1,5 mm of 2 mm en een wanddikte van meestal 0,3 mm is het de perfecte keuze voor al uw radiatorbehoeften.

Hoogfrequente gelaste aluminiumbuizen

De radiatorbuis van Sunhope is gemaakt van met hoge frequentie gelaste aluminiumlegering, wat de sterkte en duurzaamheid ervan garandeert.met inbegrip van hoge druk en hoge temperatuuromstandighedenDe buizen zijn zorgvuldig gelast om een naadloos en lekbestendig ontwerp te garanderen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw radiatorbehoeften.

Radiatoronderdelen voor industriële radiatorbuizen

De Sunhope Radiator Tube is een cruciaal onderdeel voor industriële radiatoren.Dit maakt het een waardevolle aanvulling op uw radiator.Met zijn superieure kwaliteit en prestaties, helpt het om uw radiatoren soepel en efficiënt te laten werken.

Aluminiumbuis Radiator Roestvrij staalbuis voor intercooler

De Sunhope Radiator Tube is niet beperkt tot gebruik in radiatoren, maar kan ook als intercooler worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in auto's, vrachtwagens en andere voertuigen.De radiator van het aluminiumbuis, in combinatie met roestvrijstalen buizen, zorgt voor een uitstekende warmteoverdracht en efficiënte koeling, waardoor het een ideale keuze is voor tussenkoelers.

Radiatorbuis voor auto's

De Sunhope Radiator Tube is ook ontworpen voor gebruik in auto's. Het is gemaakt van hoogwaardig 3003-aluminiummateriaal, dat bekend staat om zijn uitstekende corrosiebestendigheid.Dit zorgt voor een langere levensduur van de radiatorbuisMet zijn zilveren kleur geeft het ook een slanke en moderne uitstraling aan de motor van uw auto.

Tot slot is de Sunhope Radiator Tube een veelzijdig en hoogwaardig product dat geschikt is voor verschillende toepassingen.in combinatie met de sterkte ervanHet is een ideale keuze voor alle radiatorbehoeften, voor industrieel, commercieel of automobiel gebruik.de Sunhope Radiator Tube is de perfecte oplossing voor een betrouwbaar en efficiënt radiator systeem.

 

Verpakking en verzending:

Productnaam:
Radiatorbuis
Verpakking en verzending:

Elke radiatorbuis wordt zorgvuldig verpakt in een beschermende container om de veiligheid van de aankomst op uw deur te waarborgen.evenals belangrijke hanterings- en veiligheidsinstructies.

We bieden verschillende verzendmogelijkheden aan om aan uw behoeften te voldoen.We bieden ook versnelde verzending met gegarandeerde levering binnen een bepaald tijdsbestek..

Wees gerust, onze verpakkings- en verzendprocessen zijn ontworpen om u een probleemloze ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat uw radiatorbuis in perfecte staat aankomt.