PLC Ultrasone Wasmachine voor Industrie

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Sunhope

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Schoonmakend Type industriële ultrasone reinigingsmachine Kerncomponenten PLC, Motor
Vorm rechthoek drijfwijze Servo pneumatisch
Brandstof Elektrisch Techniek Ultrasone klank
Hoog licht

10080W ultrasone wasmachine voor de industrieën

,

PLC ultrasone wasmachine voor de industrieën

,

PLC ultrasone badmachine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ultrasone Wasmachine Industriële Schoonmakende Machines met Roestvrije Metaaltank

Productomschrijvingen:

De ultrasone schoonmakende machine voor vorm het schoonmaken is effectief aangewend vele jaren. Als noncontactmethode, is het vormdetail niet beschadigd tijdens het schoonmaken en de kritieke tolerantie kan worden gehandhaafd, uitbreidt het vormleven. Het hoge netheidsniveau bereikte met ultrasone geluidsleer resulteert in betere deelversie en langere looppas. Dit verbetert productiviteit en vermindert schroot.

De doordringende aard van het ultrasone schoonmaken verwijdert overblijvend polymeer, vormversie en outgasresidu uitbreidt het vormleven.

De ultrasone reinigingsmachine verwijdert carbonisatie, van de vormversie, vergassend, het opvlammen, en ander residu's uit vormen en sterft binnen zo weinig aangezien minuten 15-20 het Ultrasone schoonmaken cavitatie en implosie, de snelle vorming en de hevige instorting van minieme bellen of holten in een schoonmakende vloeistof, gebruikt om het schoonmaken te verbeteren. Deze activiteit, wanneer gecombineerd met een aangewezen het schoonmaken chemie, leidt tot een unieke het doordringen actie die, zelfs in blinde gaten en uiterst kleine spleten hoogst efficiënt is.

Deze combinatie van hoge energie en diepe penetratie zonder deelcontact krijgt resultaten. Geen ander proces maakt veiliger, of grondiger schoon sneller.

 

Productvoordelen:

1.Short-wasproces die tot verminderde die tijd leiden in het schoonmaken wordt doorgebracht

2.No vereiste handarbeid. Een exploitant wordt niet vereist wanneer de machine de vorm schoonmaakt

3. de hoge niveaus van netheid geven het langere leven in productie

4.No de schuring van nauwkeurige randen en oppervlakten geeft het langere vormleven

5.No oplosmiddelen nodig wegens waterig proces

6.Suitable voor alle vormen, groot en klein

 

Product snelle details:

       
ontwerpstijl kan aanpassen Voltage, macht 220V/50Hz, 2.5kw
Drijfwijze Servo pneumatisch lopende snelheid regelbaar
ultrasone macht 10080W (8400W) het schoonmaken efficiency 60sec.
Werkstation 1 ultrasone Herz 28KHZ
Machinegewicht 300kg Programmeerbaar ja
garantie 12 maanden vorm unregular
interne grootte 1200×600×930mm de naverkoopdienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
externe grootte 1400×820×1130mm merknaam SUNHOPE

 

PLC Ultrasone Wasmachine voor Industrie 0PLC Ultrasone Wasmachine voor Industrie 1

 

Ongeveer ons:

 

Ons bedrijf is bezig geweest met de vervaardiging en de ontwikkeling van de automobiele producten van de radiatorcondensator meer dan 15 jaar. De meeste producten worden verkocht aan alle landen en gebieden in de wereld, en rijke productieervaring geaccumuleerd. Ons bedrijf is goed bij de productie van al proces van de productielijn van de radiatortank. De laatste jaren, kochten vele bedrijven van andere landen in dezelfde industrie ook CKD van ons en kochten het machinemateriaal ook van ons.

Met de ontwikkeling van de industrie van de hitteuitwisseling, zijn more and more landen en gebieden geëngageerd aan de bouw van de lokale installaties van de radiatorcondensator. Met ons begrip van de industrie, hebben wij buitenlandse klanten aan de fabrieken van de opstellingsradiator geholpen en de productiemachine in het gebied in het verleden de vijf jaar verstrekt. Wij voorzien klanten van pre-sale en naverkoopmateriaalontwerp en de dienst volgens de grootte van onze producten. Ondertussen zullen wij ook het materiaal aan onze klanten ook verstrekken. Wij zullen technici sturen om de installatie op plaats te leiden om de vlotte productie van de fabriek van de klant te verzekeren, en de vrije overlegdienst in het geval van om het even welke twijfel in het productieproces te verlenen.

Tegelijkertijd, voorziet ons bedrijf klanten van allerlei radiator, condensator vereiste hardware en plastic componenten. Verzeker de levering en de kwaliteit van geëindigd - producten.

Als u in vestiging een radiatorfabriek in uw plaats of het kopen van om het even welke producten geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren en wij zullen u van de beste dienst en de beste prijs voorzien.

 

 

FAQ:

1.Why verkiest u ons bedrijf om de radiatordelen te kopen?

Ons bedrijf vervaardigt en ontwikkelt hardwarevormen door ons, zijn wij meer dan 200 verschillende specificatiesvormen van hoofdplaten verschuldigd, wat het grootste deel van het hete model van verkoopauto's in de markt behandelt.

 

2.Why tegelijkertijd verstrekt u het producerende materiaal van radiator?

Ons bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervarings in de productie van de radiator, zijn wij zeer vertrouwd met allerlei prestaties van materiaal tijdens de productie van de radiator. Wij kunnen de klanten introduceren wat het beste materiaal voor hen volgens onze ervaring is.

 

3.Does uw bedrijf verleent de naverkoopdienst aan het materiaal?

Ons bedrijf heeft een samenwerkingsrelatie op lange termijn met de materiaalleverancier, zijn wij zeer gelukkig om de beste na-dienst aan onze klanten aan te bieden.

 

4.Does de naverkoopdienst door uw bedrijf wordt verleend heeft om het even welke voordelen dat?

Omdat wij ook de gebruikers van materiaal zijn, hebben wij een beter begrip in het potentiële probleem dat misschien tijdens productie van materiaal verschijnt. Wij kunnen de snelste en juiste oplossing voor onze klanten verstrekken.

 

5.What is de voordelen van uw bedrijf?

Ons bedrijf levert onze inspanning om de one-stop dienst aan onze klanten te verlenen die de productie van de radiators gaan ontwikkelen, die van het ontwerpen van en vestiging de fabriek is, voltooiend reeks van materiaal aan de levering van allerlei componenten van radiators. Elk van dit kan one-stop verwerving in ons bedrijf zijn. Wij zorgen de componenten ervoor en het productiemateriaal kan volkomen gelijke zijn zodat gekwalificeerd en de hoogte kan vervaardigen - kwaliteitsproducten.