De tentoonstelling van Frankfurt

February 17, 2023

Vandaag, ging het bedrijf naar de autodelententoonstelling in Frankfurt, Shenzhen, behandelde deze tentoonstelling volledig zeven productsegmenten, en lanceerde een nieuw thema „technologische innovatie. Tendens“, ruim tonend de ontwikkelingsrichting van automobiel industrieel door technologische innovatie. Het belangrijkste trefpunt van de vier themastreken „Technologie, Innovatie en Tendensen“, het gebied van de thematentoonstelling van „Bedrijfsvoertuigen in de Nieuwe Infrastructuurera“, het activiteitengebied van „Groen Onderhoud“ en het activiteitengebied van „het Rennen en Krachtige Wijziging“ verzamelde in binnen- en buitenland vele exposanten door een reeks producten. Tentoonstelling en toespraak de activiteiten, bevorderen actief samenwerking en uitwisselingen in binnen- en buitenland tussen onafhankelijke innovatieondernemingen. In „Technologie. Innovatie. Op het gebied van de productvertoning van het belangrijkste trefpunt van Tendens, van de luchtopschorting“, Zhengyu van het Goud van de de banddruk van „intelligente bevochtigingsaanpassing de schokbreker“, van Baolong werden het „„elektronisch van de gecontroleerde DT41 kenmerkende hulpmiddel“, CRRC-drie-in-één powertrain product de Turbocompressor van „c-Power220s“ van de era, van Yihejie „Jinlang“, Gemaakt „3D tot Lasermeetsysteem EAGLE“, en Daotong-van de de Technologie Digitale Energie van Daotong van de Technologie „AC het Laden Stapel“ ook onthuld, tonend de nieuwe vitaliteit van technologische innovatie en bevorderend in de automobielindustrie.

laatste bedrijfsnieuws over De tentoonstelling van Frankfurt  0laatste bedrijfsnieuws over De tentoonstelling van Frankfurt  1

Anderzijds, toont de enthousiaste participatie van het binnenlandse paviljoen ook volledig de vurige verwachting en de dringende behoefte aan de zaken aan om naar het juiste spoor te terugkeren. De ondernemingen van de Yangtze-Rivierdelta, Peking-Tianjin-Hebei, de Delta van de Parelrivier, chengdu-Chongqing en andere belangrijke binnenlandse delen en clusters van de componentenindustrie woonden de tentoonstelling, evenals lokale paviljoenen van verzamelde Shandong, Hubei, Sichuan, Wuxi, Foshan en andere lokale belangrijke ondernemingen bij vertonings kenmerkende producten bij. Mej. Stephen Chow, Algemene Manager van Messe Frankfurt (HK) Ltd, zei: „Aangezien de eerste tentoonstelling van Automechanika in 2023, wij daarna in de automobielindustrie geinteresseerd zijn zijn de ontwikkelingsvooruitzichten vrij optimistisch. Ik ben er stellig van overtuigd dat met de rijke de industriemiddelen en het uitgebreide netwerk van contacten van de tentoonstelling, het innovatieve ideeën zal kunnen geven en de visie verbreden voor de industrieberoeps wanneer het het hoofd bieden van aan de uitdagingen en de kansen tijdens transformatie en bevordering.