De Oliekoeler van de Bar ongeveer Plaat

February 2, 2023

Vandaag, wil het bedrijf de oliekoeler van de barplaat verder verbeteren en produceren, zal het bedrijf zal de fabriek, bestuderen en onderzoeken om de tekortkomingen van de fabriek te absorberen, de tekortkomingen van hun eigen producten te vinden, om zich te wijzigen en te verbeteren, zodat het grotere druk kan weerstaan, zodat het de betere capaciteit van de hittedissipatie heeft, betere drukweerstand, kan hogere efficiency hebben en beter het lichaam beschermen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Oliekoeler van de Bar ongeveer Plaat  0

 

De koelers van de strookolie zijn robuust en bestand tegen externe schade, en kunnen de meest veeleisende krachten weerstaan. Het bedrijf vond het grootste voordeel van de installatie: de fijnheid en de uitstekende testresultaten. De vergelijkingen worden gemaakt in de vinnen en de nuttige verbeteringsinformatie wordt afgeleid. Dit maakt de hittedissipatie van de de oliekoeler van de barplaat nog beter. Door om een volledige de oliekoeler van de barplaat te beginnen te assembleren, hebben wij een beter inzicht in de algemene structuur van dit product en meer deficiënties van het bedrijf die in aluminium, de oliekoeler maken van de barplaat meer perfect.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Oliekoeler van de Bar ongeveer Plaat  1

 

De fabriek heeft een perfect werkend systeem, eerst installeren de arbeiders dan de het aluminiumplaat van de aluminiumstrook en de golfriem in een bepaalde orde, en duwen de solderende workshop voor randlassen, dan ingaan de solderende oven, dan koelen, en definitief drogen. Een perfecte de oliekoeler werd van de barplaat voltooid. Duurzaam de koelerontwerp van de staafplaat voor dubbele douanetoepassingen, - kanaliseer ontwerp voor optimale vloeibare temperatuurvermindering, laste M8x1.25 stoppen voor gehechtheidssteunen. Wij verkopen onze producten. De lezers met ideeën kunnen onze website raadplegen. https://www.radiatormakingmachine.com/