ultrasone schoonmakende machine

March 1, 2022
Laatste bedrijfscasus over ultrasone schoonmakende machine

Een klant van Portugal geeft opdracht tot ultrasone schoonmakende machine

 

De enige groef ultrasone schoonmakende machine is hoofdzakelijk samengesteld uit ultrasone generator, ultrasone omvormer, schoonmakende tank, hoge frequentielijn, verwarmingssysteem, drainageklep en andere delen

 

A. generatordeel

1. Digitale „KAMSON“ ging ultrasone generatietechnologie, regelbare macht (10% ~ 100%) vooruit;

Het schoonmaken regelbare tijd: 0 ~ 59Min; LEIDENE digitale vertonings intuïtieve greep van de werkende staat;

De componenten van de kernmacht worden ingevoerd uit de Verenigde Staten. Stabielere prestaties, met lange levensuur.

2. De geavanceerde automatische breedbandaftastentechnologie, kiest verschillende bandbreedte en de aftastenfrequentie, verbetert de prestaties van het omvormerwerkstuk, elimineert bevindende golf, verbetert de distributie van ultrasone die energie, met gewone ultrasone generator hogere efficiency wordt vergeleken, stabielere prestaties.

3. Het paneelschakelaar van de computer digitale film, gemakkelijk om, met de automatische functie van het programmageheugen te werken.

4. Het anticorrosieve ontwerp, in zure en alkalimist, vochtig ruw milieu heeft een bepaalde speciale toepasselijke capaciteit, wanneer de abnormale output of de originele temperatuur, zal tegenhouden automatisch de uitvoerige bescherming abnormaal hoog zijn.

5. De gespleten type ultrasone generator wordt aangesloten aan de coaxiale beschermde kabel van de riem hoge frequentie, efficiënte signaaltransmissie 100% zonder verlies, sterke weerstand tegen droge torsie, geschikt onderhoud.

6. Willekeurige omschakeling van het werk wijze: normale het werk wijze op lange termijn, frequentievertoning het werk wijze, tijd plaatsende het werk wijze.

7. Veiligheidsbescherming: over huidige bescherming, stroomonderbrekerbescherming, kortsluitingbescherming, het oververhitten bescherming en andere functies.

 

laatste bedrijfscasus over ultrasone schoonmakende machine  0

 

Onze Diensten

1. Wij zullen beste kwaliteitsproducten, de enthousiaste dienst en beste prijs voor u verlenen.

2. Geef u suggesties voor materiaalselectie. Maak ontwerp voor u volgens

uw lokale landinformatie en verzoeken.

3. Stuur ingenieurs naar uw plaats om uw arbeiders te controleren om het materiaal te installeren.

4. Begeleid uw personeel om het materiaal in werking te stellen en het waterpark te leiden.

 

Ongeveer ons:

Ons Sunhope-bedrijf wordt gevestigd in de mooie Foshan-stad. De belangrijkste producten zijn radiator plooiende machine, de machine van de kernbouwer, radiatorvin vormt machine, ultrasone schoonmakende machine, vacuüm plastic verpakkende machines, de solderende oven van het aluminium koelsysteem, Luchtstrakheid het testen machine voor condensatorradiator, aluminiumfolie voor radiatorvin, aluminiumblad voor radiator hoofdplaat, de componenten van de aluminiumradiator hoofdplaat, ponsen en het scheren olie, aluminiumstroom.